Home

Slide background

Slide background

Flexible insight in all orders

Tons of options

Real Drag and Drop planning

Automated Planning

Real-time status updates

Tracking & Tracing

LoGeo heeft geavanceerde Tracking & Tracing opties om zowel uw collecties en leveringen van zendingen op artikel niveau te kunnen volgen. Tevens is het mogelijk de huidige locatie van chauffeurs te volgen en op een kaart weer te gegeven.

Real-time Inzicht

LoGeo helpt zowel uw medewerkers als uw klanten om real-time inzicht in uw vervoersoperatie te krijgen. Dit zal de zichtbaarheid verhogen,  de hoeveelheid fouten verlagen en de klanttevredenheid verhogen.

Tijdbesparend

LoGeo bespaart u veel tijd aan handmatige taken met zijn krachtige functies, waaronder automatische routeplanning, orderverwerking, klantgericht papierwerk, facturatie, opslag, etc.

Wat is LoGeo?

LoGeo is een transport management systeem (TMS) speciaal ontwikkeld voor het MKB in de transport, logistiek, retail, distributie en wholesale industrie.

LoGeo is toegespitst op het verbeteren van de performance van uw supply chain, om bedrijven zo te helpen bij het bereiken van een grotere efficiency, lagere kosten, kortere toeleveringstijden, en een effectiever management en controle over hun distributie netwerk.

Ons LoGeo TMS systeem heeft als aanvulling op uw desktop applicatie een app speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden door uw chauffeurs of de chauffeurs van uw transporteurs. De applicatie werkt op speciaal daarvoor ontwikkelde handheld device's maar ook op iedere standaard smartphone of tablet met daarop een installatie van Android 4.0 of hoger. Dit maakt LoGeo uniek in zijn soort en stelt u in staat uw collecties en afleveringen te volgen zonder grote investeringen in hardware! Daarnaast is er ook een Warehouse Management (WMS) applicatie beschikbaar voor die bedrijven die precies willen weten wat er hun warenhuis is binnengekomen en wanneer en op welke vrachtauto naar buiten is gegaan, dit alles in één volledig geïntegreerde oplossing. Met behulp van het LoGeo TMS systeem kunnen bedrijven hun klanten een betere service en meer inzicht verschaffen om zich zo een betere competitieve positie te geven ten opzichte van de markt.

Wij hebben tientallen jaren ervaring in het werken met grote en kleine transport en logistieke bedrijven in deze one-stop transport management applicatie gestopt. Als gevolg daarvan kan LoGeo bedrijven voorzien van een slimme en efficiënte transport management oplossing zodat zij meer succes kunnen behalen. Daarnaast is LoGeo een van de weinige cloud-based TMS systemen beschikbaar op de markt, speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Bekijk ook hoe LoGeo uw bedrijf kan helpen of neem contact op voor meer informatie.

Wat kan het LoGeo TMS voor u doen?

Order en Collectie Overzicht

Automatische Route Planning

Tracking & Tracing

Magazijnbeheer

Facturatie en Financieël Management

Klant Specifiek Papierwerk

.

Kijk ook hoe LoGeo uw organisatie kan helpen.

Bekijk onze demonstratie video's om te zien hoe LeGeo in echte situaties werkt.

Bekijken onze logistieke blog voor artikelen uit uw branche aangaande logistiek en Transport Management.

Heeft u nog vragen over wat LoGeo voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

When did Supply Chain Solutions Become Mature?

I am not sure exactly when it happened, but one day I woke up…

Less-than-truckload Update: Sunny forecast for carriers

As long as LTL carriers remain disciplined on capacity additions,…

Integrated warehouse and labor management systems lift efficiency by 18%

Hopewell Logistics establishes and maintains standards with mobile…

Eight Ways Cloud Is Making Supply Chains Very Smart

In the world of supply chains, signing on a new partner or trading…

Logistics Technology: TMS gets more warehouse aware

TMS and YMS expand on integration and supply chain visibility…

© Copyright - Logeo