LOGEO, krachtige software voor LSP/3PL/4PL, Detailhandelaren & Distribiteurs en Groothandel bedrijven.

LoGeo is onze oplossing voor uw logistieke probleem, een krachtig instrument dat wordt gebruikt voor het beheren van alle transport en logistieke processen. LoGeo kan worden gebruikt door kleine en middelgrote bedrijven in de logistieke branche. De software wordt gehost als een service (SaaS) op een zodanige wijze dat elke transportorganisatie binnen enkele minuten toegang kan verkrijgen ongeacht hun locatie en zonder de noodzaak te investeren in hardware.

Logeo is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Omdat Logeo is opgezet als een krachtig systeem, dat u in staat stelt uw planning uit te voeren, deze te monitoren en te managen en alle elementen van uw supply-chain te controleren, stelt Logeo u in staat om betere resultaten te realiseren bij de controle van uw core-business, het verlagen van u operationele kosten en het verbeteren van uw efficiency bij het leveren van een betere service aan uw klanten. Met Logeo gaat het makkelijker en sneller om klantenorders te verwerken, routes te plannen voor collectie en bezorg taken, traceer uw voertuigen en verzendingen en beheer uw facturen en magazijnen.

  • Overal Toegankelijk

    Logeo is vanaf iedere plek op de wereld via internet beschikbaar om zo ten alle tijden inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering.

  • Hosting zonder zorgen

    Logeo is gehost in de cloud, dat betekent voor u overzichtelijke kosten vooraf en geen zorgen over hardware en software updates

  • Eenvoud in gebruik

    Logeo is eenvoudig in gebruik, eenvoudig te gebruiken door al uw medewerkers zonder kostbare trainingen.

SaaS, Software as a service, hosting zonder zorgen in de cloud

In tegenstelling tot traditionele software, die geïnstalleerd moet worden op de hardware, is Logeo beschikbaar in de vorm van SaaS welke wordt gehost op de server van de provider in plaats van geïnstalleerd te worden op uw hardware, dit is goedkoper, makkelijk toegankelijk en betrouwbaarder dan traditionele software. U heeft altijd en overal toegang tot de software via het internet met een computer of in het geval van Logeo een Android toestel. U zult geen data verliezen, zelfs wanneer uw apparaten ermee stoppen of als ze gestolen worden, omdat alle data veilig is opgeborgen en er een back-up's wordt gemaakt op onze servers. Ook activiteiten als een upgrade van uw hardware of andere software zullen de data niet beïnvloeden. De gegevens zijn toegankelijk vanaf uw Logeo account.

Om meer te leren over wat Logeo voor u kan doen, klik hier, of kijk onze demo video