Zou u ook graag minder tijd besteden aan uw facturatie, en een helder inzicht verkrijgen in uw kosten en opbrengsten van uw transport dienstverlening in een bepaalde periode? De facturatie module van LoGeo maakt het makkelijker dan ooit tevoren om al uw klanten te factureren en een overzicht te houden van uw uitgaven. Indien u LoGeo wilt integreren met uw huidige financiële systeem dan kunnen we daar een waar nodig op maat gemaakte koppeling voor maken.

 • LoGeo geeft u de mogelijkheden om uw tarieven voor zowel kosten als inkomsten zeer verfijnd en gedetailleerd op te zetten op basis van een set aan variabelen zoals bijvoorbeeld regio's, type transport, type voertuig, kosten per gewicht, volume of aantallen per media type, aantallen in sliding scales en de verschillende soorten handelingen die van toepassing zijn.
 • U kunt een standaard tarief vaststellen en deze van toepassing maken op uw facturen en offertes. Indien gewenst kunt u ook klant specifieke tarieven opzetten die afwijken van het standaard tarief of op volledig andere criteria worden gebaseerd.
 • Facturen worden op basis van deze tarieven automatisch berekend en geven een duidelijk inzicht van de zaken die in rekening worden gebracht en hoe de berekening tot stand is gekomen. Indien gewenst kunt u per zending of per rit ook een vaste prijs opgeven om zo uw tarieven te omzeilen. Tevens is het mogelijk nadien de facturen nog handmatig aan te passen of extra kosten in rekening te brengen.
 • Facturen kunnen eenvoudig worden teruggevonden d.m.v. een groot aantal filters en zoekopties om snel de factuur te vinden die u zoekt.
 • Naast het creëren van facturen en deze middels EDI te verzenden aan uw klanten bestaat er ook de mogelijk digitaal de facturen te verzenden per email in de vorm van een PDF bijlage. Zo verzend u snel en goedkoop honderden facturen zonder moeite en zonder dat uw klanten hiervoor een geavanceerd systeem nodig hebben om EDI te kunnen ontvangen.
 • Facturen kunnen ook eenvoudig worden geëxporteerd naar Microsoft Excel, deze data kunt u gebruiken voor uw financiële analyses maar ook om uf facturen in te lezen in een willekeurig financieel systeem. Optioneel kunnen we ook een klant specifieke koppeling opzetten met uw financiële systeem zoals bijvoorbeeld Exact of Unit 4.

Om meer informatie over LoGeo te verkrijgen, vraagt u een brochure aan, bekijkt u onze video's of stelt u ons een vraag via het contact formulier.

 • Tarieven

  Facturen worden automatisch aangemaakt op basis van een zeek flexibel en veelzijdige tarief structuur voor zowel uw debiteuren als crediteuren verrekening.

 • Facturen

  Facturen kunnen automatisch worden aangemaakt, opgeslagen, geprint of digitaal worden verzonden. De facturatie module geeft helder inzicht in de hoogte van uw facturen maar ook in de manier waarop ze tot stand kwamen.

 • EDI Export

  LoGeo stelt u in staat direct uw facturen digitaal te verzenden aan uw klanten, geen papieren rompslomp, snel en overzichtelijk.

 • Email

  Voor klanten die geen geavanceerde EDI koppeling kunnen opzetten voor het automatisch ontvangen en betalen van uw facturen kunt u er ook voor kiezen facturen digitaal als PDF bijlage te verzenden per email.