LoGeo is een geavanceerd transport management systeem (TMS), die gewijd is aan het versterken van het besturen en beheren van de logistiek, detailhandel, distributie, en groothandel industrieën van kleine en middelgrote ondernemingen.

De functies van LoGeo kan bedrijven helpen om de efficiëntie te verhogen, de kosten te verlagen, een efficiënter beheer en controle over het distributienetwerk. Als gevolg daarvan kunnen bedrijven genieten van lagere kosten, meer efficiëntie en een betere service aan hun klanten.

LoGeo is ook een van de weinige transportmanagement systemen, in de huidige markt, die speciaal ontwikkeld en ontworpen is voor kleine en middelgrote bedrijven in de logistieke sector.

Op basis van de complexiteit van het netwerk en de specifieke soorten diensten die zij leveren, kunnen bedrijven kiezen LoGeo als hun enige supply chain hulpmiddel of als onderdeel van hun supply chain optimalisatie tools te gebruiken. Hoe dan ook, LoGeo kan hen helpen bij het efficiënt beheren van het netwerk en het beheren van magazijn transport faciliteiten om hun prestaties en winstgevendheid te verbeteren