IM logo

Wij zijn Information Makers BV, een oplossingsgericht IT bedrijf uit Alblasserdam (aan de rand van Rotterdam), en een expert op het gebied van software ontwikkeling, mobiele app ontwerp, project management en hosting. Tijdens onze 17 jaar ervaring in het ontwikkelen van IT-oplossingen voor bedrijven in heel Europa, hebben we grote internationale logieste bedrijven gediend met onze geavanceerde tracking software en mobiele oplossingen. Dit gaf ons de solide basis en een geweldig inzicht in de industrie om een one-stop-oplossing te ontwikkelen - LoGeo als onze stand-alone transport software voor bedrijven in de transport, logistiek, retail en groothandel industrieën.

Onze motivatie voor het ontwikkelen van een TMS-systeem zoals LoGeo is om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van toegang tot een geavanceerde en betaalbare TMS, die normaal gesproken te duur zijn om toegang te verkrijgen. Wij waren afgelopen jaren getuigen van de grote vooruitgang die onze klanten hebben doorgemaakt door het gebruik van onze oplossingen en we willen graag kleinere bedrijven een mogelijkheid bieden om gemakkelijk toegang te verkrijgen tot een dergelijke effectieve, krachtige en toch goedkoop supply chain hulpmiddel en hen te helpen aan meer succes in hun branche.

Voor meer informatie over de IT-diensten en oplossingen die wij bieden weten, kunt u terecht op de site van Information Makers of neem contact met ons op.