Besteed u veel tijd aan het plannen van al uw zendingen met de hand? Met de Optimal Planning module van LoGeo behoort dit tot het verleden. U kunt ontspannen terwijl het systeem automatisch al uw zending en routes zo optimaal mogelijk planned terwijl u in de tussentijd een kop koffie of thee zet.

Bespaar een aanzienlijke hoeveelheid tijd met LoGeo’s Route Planning voor het plannen van uw routes voor al uw ritten, maximaliseer uw productiviteit en verlaag het brandstof verbruik.

 • Met de hulp van Geografische Informatie Systemen (GIS), is LoGeo in staat de routes automatisch te plannen voor al uw ritten, ongeacht het feit of het collectie ritten, afleveringen of een combinatie van de twee zijn. Door een planning run te starten kunt u in enkele minuten beschikken over een dozijn geplande tours inclusief de totaal te verwachten afstand, reistijd, en de te verwachten aankomsttijd op de verschillende adressen. Dit maakt uw route planning kinderlijk eenvoudig
 • U heeft de keuze uit verschillende planning modes gebaseerd op uw specifieke wensen. Ofwel u wilt snel binnen enkele seconden een planning hebben, of u heeft specifieke eisen en geeft het systeem wat extra tijd om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen.
 • Alle gegenereerde tours worden allereerst opgeslagen ter beoordeling van de planner. Vanuit deze status kunnen planners handmatig wijzigingen doorvoeren alvorens de tours te accepteren en de planning definitief te maken.
 • De "LoGeo Optimaal Planning" routine kan ook afzonderlijk worden aangeschaft, in het geval u al een Transport Management Systeem bezit zonder deze planning mogelijkheden kunnen we deze eenvoudig koppelen aan onze cloud gebaseerde oplossing en de optimale routes terug sturen naar uw TMS systeem. Zo kunt u ook zonder de implementatie van een volledig nieuw TMS systeem profiteren van de mogelijkheden van automatisch plannen.

Om meer informatie over LoGeo te verkrijgen, vraagt u een brochure aan, bekijkt u onze video's of stelt u ons een vraag via het contact formulier.

 • Tijdsbesparend

  Door middel van een enkele planning run kunt u automatisch honderden zendingen plannen op routes die zo optimaal mogelijk worden benut om zo kosten te besparen.

 • Optimale Route

  Hiermee kunnen niet alleen besparingen worden gerealiseerd op de planning maar ook op uw brandstof verbruik of op de inzet van personeel en materiaal.

 • Toewijding

  Wij zijn toegewijd u de best mogelijke planning te geven, zodat u een betere en goedkopere dienstverlening aan uw klanten kunt garanderen.