Wij zijn een team van IT-experts gewijd aan het dienen van onze klanten met onze beste inspanningen om hen te helpen de efficiëntie te verbeteren, kosten te verminderen en een beter beheer van hun bedrijf met onze IT-oplossingen die ofwel on premise of in de cloud.

LoGeo is een gebruiksvriendelijke SaaS systeem dat geen installatie of speciale training vereist, maar wanneer nodig, zullen wij bereikbaar zijn voor ondersteuning en helpen wij u deze krachtige tool op de volgende manieren te beheersen:

Onze computer ingenieurs en customer service team zullen u door middel van een handleiding met gedetailleerde instructies en beschrijvingen uitleggen hoe u elke functie van LoGeo kunt gebruiken.
Op maat gegeven instructies kunnen ook worden verstrekt indien nodig, dit om uw personeel Logeo te laten doorlopen (extra servicekosten kunnen van toepassing zijn op deze dienst).
Als u vragen of problemen ondervindt bij het toepassen van het systeem, zijn wij slechts een telefoontje verwijderd en we zullen ons best doen om de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw LoGeo zo snel en optimaal mogelijk werkt.
Als bedrijf streven constante verbetering en vooruitgang, zullen we blijven perfectioneren van de LoGeo systeem om het sneller en beter werken voor u.
In de tussentijd voorzien we u van extra aangepaste services die in uw specifieke behoefte zullen voorzien, deze zijn inclusief maar niet beperkt tot:

Bezoeken aan uw bedrijf en magazijn faciliteiten om beter inzicht te krijgen van wat u nodig heeft en wilt.

Integratie van LoGeo in uw huidige software-systeem, deze wordt gebruikt voor administratieve, operationele en financiële beheer;

Electronic Data Interchange (EDI) koppeling met uw belangrijke klanten;
Het aangepaste ontwerp en de functies van LoGeo op basis van uw specifieke behoeften.
Voor meer gedetailleerde informatie over LoGeo en onze service te krijgen, dan kunt u kijken onze demo video's of neem contact met ons vandaag nog en een verschil maken voor uw bedrijf.

Naast onze steun voor LoGeo klanten, bieden wij ook andere IT-oplossingen en diensten. Kunt u terecht op ons bedrijf site naar de andere IT-diensten die wij leveren te zien.

Naast onze steun voor LoGeo klanten, bieden wij ook andere IT-oplossingen en diensten. Kunt u terecht op ons bedrijf site naar de andere IT-diensten die wij leveren te zien.