Wij weten hoe belangrijk het voor u is om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van uw magazijnfaciliteiten, om uw winst te optimaliseren en de goederen van uw klanten goed te behandelen en op te slaan. Om u te helpen het magazijnbeheer beter uit te voeren biedt LoGeo u gedetailleerde informatie over al uw inventaris, de interne en externe verplaatsingen van deze inventaris en de status waarin ze verkeren op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis. Dit geeft u de inzichten om optimaal gebruik te maken van uw magazijnfaciliteiten.

 • LoGeo voorziet u van actuele en accurate informatie aangaande alle inventaris van uw klanten, als ook de nog beschikbare opslagruimte voor een optimaal magazijnbeheer. De geschiedenis van alle verplaatsingen in uw magazijn blijven behouden en kunnen u helpen bij het bepalen van een efficiëntere en optimale flow in de toekomst.
 • U kunt er voor kiezen gebruik te blijven maken van uw bestaande barcode scanners, of u kiest ervoor om uw medewerkers te voorzien van slimme terminals geschikt voor de LoGeo WMS applicatie die ze helpt om sneller en met beter inzicht de inventaris te lokaliseren, te verplaatsten en te laden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk de WMS applicatie te gebruiken op goedkopere Smartphone hardware i.c.m. een Bluetooth© barcode scanner.
 • Naast het verkrijgen van een gedetailleerd inzicht in de huidige hoeveelheid inventaris, kunt u ook exact zien of/wat het niveau is van gevaarlijke, brandbare en toxische goederen voor veiligheidsredenen. Op het moment dat dergelijke producten op een bepaalde locatie in uw magazijn een alarmerende waarde bereiken kunt u actie ondernemen om zo gevaarlijke situaties en eventuele schadelijke gevolgen voor u, uw medewerkers en uw klant te beperken of op te lossen.
 • De geïntegreerde rapportage functionaliteit in LoGeo  geeft u de mogelijkheid d.m.v. gepersonaliseerde rapporten de verplaatsingen en de huidige inventaris te bekijken. U kunt deze rapporten gebruiken om uit te zoeken hoe u het gebruik van uw magazijn en de goederen stromen kunt optimaliseren om zo uw winst te optimaliseren.

Om meer informatie over LoGeo te verkrijgen, vraagt u een brochure aan, bekijkt u onze video's of stelt u ons een vraag via het contact formulier.

 • Barcode Scanning

  Het systeem geeft u de mogelijkheden alle onderdelen van een zending individueel te scannen middels een barcode scanner of middels de LoGeo WMS applicatie voor Android devices.

 • Inventaris

  Een compleet en actueel overzicht van uw volledige inventaris, exacte locatie van goederen in uw magazijn en een totaal overzicht van alle verplaatsingen binnen en buiten uw magazijn. Met mogelijkheden om goederen direct af te roepen, te verplaatsen binnen uw magazijn of direct te verschepen naar een volgende bestemming.

 • Relabeling

  LoGeo stelt u in staat te werken met uniek gegenereerde barcodes of met barcodes verstrekt door uw klanten. Wanneer noodzakelijk kunt u ook eenvoudig een zending opnieuw labelen met uw eigen labels.

 • 24/7 Beschikbaar

  De applicatie is altijd online beschikbaar zodat u maar ook uw klanten direct kunnen zien welke goederen zich in uw magazijn bevinden en zo nodig direct kunnen afroepen.